گوشت چرخ کرده شتر مرغ

گوشت چرخ کرده شتر مرغ

گوشت چرخ کرده شتر مرغ



گوشت شتر مرغ  خواص زیادی دارد و مضرات آن کم است به همین جهت سالهاست که به یکی از پرطرفدارترین گوشت‌ها تبدیل شده است. این گوشت به علت خواص و ویتامین‌هایی که دارد توسط بسیاری از متخصصان و پزشکان توصیه می‌شود. گوشت چرخ کرده شتر مرغ دارای ویتامینها، پروتئین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب مفیدی است که در بیشتر گوشت‌های قرمز تمامی این خاصیت‌ها بطور همزمان موجود نمی‌باشد، البته بهتر است در نظر داشته باشید که هر ماده غذا با هر خاصیتی در صورتی که بطور نامتعادل مصرف شود می‌تواند سلامتی اشخاص را تهدید کند پس بهتر است در مصرف گوشت چرخ کرده شتر مرغ نیز تعادل برقرار کنید.
همان طور که در ابتدای مطلب گفته شد گوشت شتر مرغ سرشار از پروتئین و ویتامین است و به علت فعالیت بالای این پرنده میزان پروتئین در گوشت چرخ کرده شتر مرغ زیاد می‌باشد که فواید آن را بیشتر می کند. گوشت پرندگان معمولا سفید رنگ می‌باشد اما شتر مرغ گوشتی قرمز رنگ دارد و از این نظر شباهت بیشتری به گوشت حیوانات و پستانداران دارد اما گوشت‌هایی مانند گوشت گاو دارای چربی‌های زیاد و اشباع شده‌ای است که در گوشت شتر مرغ نیست و ارزش گوشت شتر مرغ را بالا می‌برد. گوشت و فرآورده‌های پروتئینی شتر مرغ به علت داشتن چربی‌های اشباع شده بسیار کم به افرادی که از بیماری‌هایی همچون چربی خون بسیار مناسب می‌باشد و همچنین از نظر داشتن پروتئین بالا برای ورزشکاران به ویژه ورزشکارانی که در ورزش‌های تناسب اندام و استقامتی فعالیت دارند مناسب می باشد.
تاریخ ثبت: 1401/10/12